Studier - generelt

Studier

Filmstationens studier er stedet, hvor du kan realisere dit projekt under rammer, der er bygget til at rumme alt lige fra filmoptagelser og TV-produktion til reklamefilm og stillfoto.

 

Vi har to af nordens største studier og har over en årrække specialiseret os i at huse både store og små produktioner. Vi har alle de faciliteter, der er med til at skabe en effektiv og professionel produktion.

 

Du har adgang til kostumerum, sminkerum, hvilerum, lounge, køkken, kantine, produktionskontorer, værksteder, lager mm. afhængig af, hvilket studie du lejer. Vi har flere af film og tv-branchens leverandører lige om hjørnet.

 

Filmstationens studier har indtil nu huset flere kendte produktioner, TV-shows og serier, bl.a. Valhalla, Gidseltagningen, Lærkevej, Mænd & Høns, samt et utal af reklamefilm liveshows.

 

Vi lægger stor vægt på, at du kan producere i fred og ro og bilen kan nemt og gratis parkeres lige uden for studiet.

 

Filmstationen skal du opleve ved selvsyn. Vi giver gerne en rundvisning i studierne efter aftale, og eventuelt også på Filmstationens område, der med sin forhistorie som flyvestation gemmer på mange overraskende og originale locations.