Atelierer

På Filmstationen har vi særligt fokus på at skabe et kreativt miljø.

Et stort antal kunstnere har atelierer, der hovedsageligt er placeret i samme bygning. Her er et godt fællesskab og adgang til fælles område med tekøkken, udendørsarealer, mm.

Se inspirationsbilleder af udlejede atelierer og kontakt os pr. mail for at høre mere.

Værksteder

Vi udlejer værksteder af forskellig art og størrelse, med og uden direkte indgang/port i gadeplan. Vi udlejer ikke til autoværksteder af nogen art.

Filmstationen søger at skabe et miljø af filmfolk og kreative kræfter fra relaterede brancher. Hvis dit firma bidrager til den vision, er der gode muligheder for at skabe dig en ideel arbejdsplads på Filmstationen, hvor vi har mange forskellige former for værksteder.

Til højre kan du se inspirationsbilleder af udlejede værksteder.

Send os en mail, hvis du ønsker at vide mere om ledige lejemål eller for at få en rundvisning.

 

Erhvervslejemål

Filmstationen søger at skabe et miljø af filmfolk og kreative kræfter fra relaterede brancher.

 

Hvis dit firma bidrager til den vision, er der gode muligheder for at skabe dig en ideel arbejdsplads på Filmstationen, hvor vi har mange forskellige former for lokaler.

 

Lad dig inspirere af billederne nedenfor fra vores nuværende lejere, og kontakt os pr. mail for at høre mere om ledige lejemål.

 

Kontorer

 

Filmstationens kontorfællesskab

Du kan få dit eget kontor eller en hel kontorgang i Filmstationens kontorfællesskab eller leje en bygning, hvis du har brug for mere plads.

Her får du et miljø, hvor virksomheder har mulighed for at bruge hinandens kompetencer på tværs. Der er fælleskøkken og en hyggelig tagterrasse.

Til højre kan du se billeder fra vores nuværende lejere.

Kontakt os pr. mail for nærmere info om ledige lokaler eller rundvisning.